Meny

Sprint & Grit

High-Intensity Interval Training (HIIT) trening

Sprint & Grit

LES MILLS SPRINT™ er en 30-minutters High-Intensity Interval Training (HIIT) trening, hvor vi bruker en innendørs sykkel for å oppnå raske resultater. Det er en kort, intens treningsmetode der spenningen og motivasjonen kommer fra å presse dine fysiske og mentale grenser. En treningsøkt med høy intensitet hvor det er vitenskapelig bevist at den gir raske resultater. De 30 minuttene du bruker en LES MILLS SPRINT-økt, driver kroppen din til å forbrenne kalorier i flere timer. Du kombinerer korte arbeidsperioder, hvor du jobber så hardt som mulig, med hvileperioder som forbereder deg på neste innsats. Resultatene? Du knuser treningsmålene dine raskt.

GRIT SERIES:

LES MILLS GRIT ™ Strength er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet (HIIT), designet for å forbedre styrke, kardiovaskulær kondisjon og bygge mager muskler. Denne treningen bruker vektstang, vektplate og kroppsvekt for å sprenge alle de viktigste muskelgruppene.

LES MILLS GRIT ™ Cardio er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet (HIIT) som forbedrer kardiovaskulær kondisjon, øker hastigheten og maksimerer kaloriforbrenningen. Denne treningen bruker en rekke kroppsvektøvelser og gir utfordringen og intensiteten du trenger for å få resultater raskt.

LES MILLS GRIT ™ Athletic er en 30-minutters sportskonditionstrening med høy intensitet (HIIT), designet for å få deg til å prestere som en idrettsutøver, eller bedre. Denne treningen bruker ofte et kasse, kroppsvektøvelser og flerdimensjonal idrettsspesifikk trening for å øke den generelle atletiske ytelsen din: styrke, smidighet, hastighet og kraft.

LES MILLS GRIT Serien tar banebrytende HIIT og kombinerer den med kraftig musikk og inspirerende trenere som vil være nede på gulvet med deg, og motivere deg til å gå presse deg hardere for å komme i form, raskt.

ØNSKER DU Å VITE MER?

Send oss gjerne en melding om det er noe du lurer på

Skriv til oss